2623770135 6973974267, 6995136602 Διασταύρωση Αεροδρομίου - Ανδραβίδα, Ηλεία makissolomos2014@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Σολωμός | Συνεργείο Γεωργικών Μηχανημάτων Ηλία


Η επιχείρησή μας “Σολωμός” η οποία βρίσκεται στην Ανδραβίδα, παρέχει καθημερινά εξειδικευμένες υπηρεσίες για την πλήρη και ορθή συντήρηση, επισκευή και βελτίωση τρακτέρ και παντός είδους γεωργικών μηχανημάτων, εξασφαλίζοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε γεωργούς και αγροτικούς επιχειρηματίες σε όλη την Ηλεία.

Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το γεωργικό σας μηχάνημα ή εάν επιθυμείτε απλός της συντήρησή του, δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε και εμείς θα φροντίσουμε για τον εξονυχιστικό του έλεγχο και την άψογη επισκευή του που θα σας επιτρέψει να εργάζεστε απροβλημάτιστα με αυτό.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΕΛΕΓΧΟΣ 
Πραγματοποιούμε πλήρη μηχανικό έλεγχο και επισκευή σε κάθε γεωργικό μηχάνημα, ώστε να είναι πλήρως λειτουργικό.
 
     
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Η τακτική συντήρηση του γεωργικού σας μηχανήματος μπορεί να παρατείνει την διάρκεια ζωής του και να αυξήσει την απόδοση στο μέγιστο.
 
     
     
 
ΕΠΙΣΚΕΥΗ
Αναλαμβάνουμε την επισκευή κάθε είδους γεωργικού μηχανήματος, όλων των εταιρειών, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
     
 
ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ
Αναλαμβάνουμε την επισκευή του αμαξώματος του τρακτέρ σας καθώς και το βάψιμο του, κανοντάς το να μοιάζει πραγματικά σαν καινούριο.
 
     
     
  ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
 
    Δίσκο - Πλατό (επισκευή ή αντικατάσταση)  
    Συστήματα Μετάδοσης - Σασμάν  
    Κινητήρες  
    Συστήματα Τροφοδοσίας  
    Υδραυλικά Συστήματα  
  και οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορεί να έχει παρουσιαστεί στο γεωργικό σας μηχάνημα.  
 
 
 
 
     
     
     
     
  ΚΙΝΗΤΟ
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
 
     
  Το κινητό μας συνεργείο είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας, προσφέροντας γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στον χώρο σας και εξασφαλίζοντας σας την άμεση διάγνωση και επισκευή κάθε προβλήματος που μπορεί να έχει προκύψει στο γεωργικό σας μηχάνημα.  
     
  ΤΗΛ: 2623770135, 6973974267 ή 6995136602  
     
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ

Αφού εξετάσουμε ενδελεχώς το γεωργικό σας μηχάνημα, θα συζητήσουμε μαζί σας και θα σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την άψογη επισκευή του.

Το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας εκπαιδεύεται, ενημερώνεται και προσαρμόζεται στις νέες τεχνολογίες και ανάγκες των μηχανημάτων με συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων. Έτσι, μπορεί να σας εξασφαλίσει τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις.

Αντιλαμβανόμενοι το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το γεωργικό σας μηχάνημα για την δουλειά σας, προσπαθούμε για την όσο τον δυνατόν πιο γρήγορη επισκευή τους, χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
Στο συνεργείο μας, μπορείτε να βρείτε και μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά, καινούρια και μεταχειρισμένα, για κάθε είδους και εταιρείας γεωργικό μηχάνημα.
 
     
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι να είμαστε οι σύμμαχοί σας στον κόσμο της γεωργίας, προσφέροντας όχι μόνο υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής αλλά και συμβουλευτική για τον βέλτιστο χειρισμό και τη συντήρηση του εξοπλισμού σας.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή περάστε από το συνεργείο γεωργικών μηχανημάτων στην Ανδραβίδα Ηλείας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
     
  ΤΗΛ. 2623770135
6973974267 ή 6995136602