2623770135 6973974267, 6995136602 Διασταύρωση Αεροδρομίου - Ανδραβίδα, Ηλεία makissolomos2014@gmail.com
Facebook
 
 
     
   
  35+ ΧΡOΝΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
 
     
     
   
  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
     
     
   
  ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
 
     
     
   
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
 
 
 
     
  Εξυπηρετούμε όλη την Ηλεία κατόπιν συνεννόησης.  
     
     
  2623770135, 6973974267 ή 6995136602     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΟΛΩΜΟΣ
Συνεργείο Γεωργικών Μηχανημάτων Ηλία
Συντήρηση - Επισκευή - Εμπορία Γεωργικών Μηχανημάτων - ΤρακτέρΤο συνεργείο γεωργικών μηχανημάτων “Σολωμός” το οποίο βρίσκεται στην Ηλία και πιο συγκεκριμένα στην Ανδραβίδα, δραστηριοποιείται από το 1988 με το service και την επισκευή τρακτέρ και γεωργικών μηχανημάτων, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, το συνεργείο γεωργικών μηχανημάτων, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται προκειμένου να μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες κάθε γεωργού...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
   
 
 
 
 
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Το συνεργείο μας παρέχει καθημερινά εξειδικευμένες υπηρεσίες για την πλήρη και ορθή συντήρηση, επισκευή και βελτίωση τρακτέρ και παντός είδους γεωργικών μηχανημάτων, εξασφαλίζοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε γεωργούς και αγροτικούς επιχειρηματίες σε όλη την Ηλεία...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
     
     
     
  ΚΙΝΗΤΟ
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
 
     
  Το κινητό μας συνεργείο είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας, προσφέροντας γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στον χώρο σας και εξασφαλίζοντας σας την άμεση διάγνωση και επισκευή κάθε προβλήματος που μπορεί να έχει προκύψει στο γεωργικό σας μηχάνημα.  
     
  ΤΗΛ: 2623770135, 6973974267 ή 6995136602  
     
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 
  ΤΡΑΚΤΕΡ HATTAT
 
Αποτελούμε αντιπρόσωπος της εταιρείας Hattat Tractor και μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με το ιδανικό τρακτέρ που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας και θα κάνει την καθημερινή ασχολία σας με την γη, εύκολη υπόθεση. 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
  ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ & ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΤΡΑΚΤΕΡ
 
Είτε επιθυμείτε ένα καινούργιο τρακτέρ με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, είτε ένα μεταχειρισμένο, εμείς μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
  ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
 
Συνεργαζόμενοι με την Agristoria μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με άροτρα - αλέτρι, καλλιεργητές - ρίπερ, χορτοδετικά, τουρμπίνες - νεφελοψεκαστήρες, χορτοκοπτικά και οποιοδήποτε άλλο γεωργικό μηχάνημα επιθυμείτε.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
  ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
 
Διαθέτουμε επίσης μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά, καινούρια και μεταχειρισμένα, για κάθε είδους και εταιρείας γεωργικό μηχάνημα, καθώς και λιπαντικά υψηλής ποιότητας.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή περάστε από το συνεργείο γεωργικών μηχανημάτων στην Ανδραβίδα Ηλείας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.