2623770135 6973974267, 6995136602 Διασταύρωση Αεροδρομίου - Ανδραβίδα, Ηλεία makissolomos2014@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Σολωμός | Συνεργείο Γεωργικών Μηχανημάτων Ηλία


Η επιχείρησή μας “Σολωμός” η οποία βρίσκεται στην Ανδραβίδα, παραμένοντας όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στους αγρότες και τους ανθρώπους που ασχολούνται με την γεωργία κατανοεί πλήρως τη σημασία που παίζουν τα γεωργικά μηχανήματα για την ορθή ανάπτυξη κάθε γεωργικής επιχείρησης.

Για αυτό προσφέρει ευρύ φάσμα σύγχρονων τρακτέρ και γεωργικών μηχανημάτων, καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο των έμπειρων γεωργών όσο και των νέων που εισέρχονται στον κλάδο. Είτε επιθυμείτε ένα καινούργιο τρακτέρ με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, είτε ένα μεταχειρισμένο, εμείς μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.
 
 
   
 
 
 
 
     
     
     
  ΠΑΝΤΑ
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
 
     
  Αποτελούμε αντιπρόσωπος της εταιρείας Hattat Tractor και μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με το ιδανικό τρακτέρ που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας και θα κάνει την καθημερινή ασχολία σας με την γη, εύκολη υπόθεση. Ενώ, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε και με τρακτέρ άλλων εταιρειών καθώς και μεταχειρισμένα τρακτέρ, σε άριστη κατάσταση και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Συνεργαζόμενοι με την Agristoria μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με άροτρα - αλέτρι, καλλιεργητές - ρίπερ, χορτοδετικά, τουρμπίνες - νεφελοψεκαστήρες, χορτοκοπτικά και οποιοδήποτε άλλο γεωργικό μηχάνημα επιθυμείτε.
 
     
 
 
 
 
     
 
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
Διαθέτουμε επίσης μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά, καινούρια και μεταχειρισμένα, για κάθε είδους και εταιρείας γεωργικό μηχάνημα.
 
     
     
 
ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει το ιδανικό γεωργικό μηχάνημα.
 
     
 
 
 
 
     
     
     
 
Προσφέρουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης γεωργίας!
Είτε χρειάζεστε ένα καινούργιο γεωργικό μηχάνημα για μεγάλες εκτάσεις είτε ένα μεταχειρισμένο για μικρότερες εργασίες, είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη. 
 
     
     
     
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή περάστε από το συνεργείο γεωργικών μηχανημάτων στην Ανδραβίδα Ηλείας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
     
  ΤΗΛ. 2623770135
6973974267 ή 6995136602