2623770135 6973974267, 6995136602 Διασταύρωση Αεροδρομίου - Ανδραβίδα, Ηλεία makissolomos2014@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
ΣΟΛΩΜΟΣ
Συνεργείο Γεωργικών Μηχανημάτων Ηλία


Το συνεργείο γεωργικών μηχανημάτων “Σολωμός” το οποίο βρίσκεται στην Ηλία και πιο συγκεκριμένα στην Ανδραβίδα, δραστηριοποιείται από το 1988 με το service και την επισκευή τρακτέρ και γεωργικών μηχανημάτων, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, το συνεργείο γεωργικών μηχανημάτων, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται προκειμένου να μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες κάθε γεωργού.
 
 
   
 
 
 
 
     
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
& ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
 
     
  αναλαμβάνουμε τη συντήρηση, την επισκευή και την βελτίωση κάθε γεωργικού μηχανήματος, από τρακτέρ και θεριστικές μηχανές μέχρι άροτρα, φρέζες κ.α. 

Διαθέτουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, με εκτεταμένη γνώση στην επισκευή γεωργικών μηχανημάτων, εξασφαλίζοντάς σας την απρόσκοπτη λειτουργία του γεωργικού σας μηχανήματος.

Κατανοούμε τη σημασία της γεωργίας στην κοινωνία μας και πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα γεωργικά μηχανήματα για την δουλειά των αγροτών, για αυτό προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε γεωργού.
 
     
 
     
     
     
     
  ΚΙΝΗΤΟ
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
 
     
  Το κινητό μας συνεργείο είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας, προσφέροντας γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στον χώρο σας και εξασφαλίζοντας σας την άμεση διάγνωση και επισκευή κάθε προβλήματος που μπορεί να έχει προκύψει στο γεωργικό σας μηχάνημα.  
     
  ΤΗΛ: 2623770135, 6973974267 ή 6995136602  
     
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΠΟΙΚΙΛΙΑ
ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Αποτελώντας αντιπρόσωπος της εταιρείας Hattat Tractor, το συνεργείο μας, μπορεί να σας προμηθεύσει με το ιδανικό τρακτέρ, ενώ διαθέτει καινούρια και μεταχειρισμένα τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. 

Παράλληλα, σε εμάς μπορείτε να βρείτε γεωργικά μηχανήματα της εταιρείας Agristoria όπως φρέζες, άροτρα, καλλιεργητές κ.α.

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προμηθεύσουμε με τα ιδανικά προϊόντα και μηχανήματα που θα κάνουν την καθημερινή σας ενασχόληση με την γεωργία εύκολη και απλή.
 
 
 
 
 
 
     
     
     
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!
Είτε χρειάζεστε επισκευή, συντήρηση ή αναβάθμιση των γεωργικών μηχανημάτων σας, εμπιστευτείτε το συνεργείο μας για αξιόπιστες και επαγγελματικές υπηρεσίες και προϊόντα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε τη γεωργική σας δραστηριότητα σε ακμή και να πετύχετε τους στόχους σας.
 
     
     
     
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή περάστε από το συνεργείο γεωργικών μηχανημάτων στην Ανδραβίδα Ηλείας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
     
  ΤΗΛ. 2623770135
6973974267 ή 6995136602